REZULTATE CAMPIONAT

DESPRE COMPETITIE

CAMPIONATUL NATIONAL DE FOTBAL AL FERMIERILOR reprezintă un eveniment sportiv dedicat amatorilor. La campionat se poate înscrie orice persoana de sex masculin, membru APPR, atâta timp cât respectă prevederile prezentului Regulament.

Reguli de desfasurare

Durata partidei

Meciurile se vor desfasura in
2 reprize x 15 minute,
timp de joc. Va castiga echipa care marcheaza cele mai multe goluri

Componența echipei

Fiecare fermier isi va gasi locul intr-o echipa din zona sa. Echipele vor fi formate din
5 jucatori + 1 Portar si maxim 3 rezerve

Premii

Bilete la unul din meciurile EURO 2020 de pe
Arena Nationala.
Am pregătit premii speciale pentru:
- Cel mai bun portar
- Golgheterul campionatului
- Veteranul competitiei

organizator

APPR (Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania) este o asociație profesională formata din producatori agricoli, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. Noi reprezentăm interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România.

Partener oficial

Sponsori

parteneri media

etape

Meciurile din etape se vor desfasura in 4 zone ale tarii.

Inscrierile pentru primul Campionat National de Fotbal al Fermierilor s-au inchis. Urmareste prima editie a Campionatului si ramai conectat cu noi, verifica site-ul pentru a afla cand vor fi disponibile inscrierile pentru a II a editie a Campionatului.

Contact

Close Menu