galerie foto-video & NEWS

A III-a etapa a Campionatului Fermierilor- Timisoara

Fiecare etapă a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor ne-a demonstrat că avem fermieri pasionați de fotbal, fermieri care au transformat acest campionat într-o adevărată competiție sportivă.

Ne bucurăm să vedem că după fiecare etapă jucătorii revăd meciurile, învață din greșelile făcute pe teren și își propun să se antreneze pentru anul viitor.

După cum v-am obișnuit, va lăsăm un scurt filmuleț din a III a etapă a campionatului din Timișoara!

Emisiunea
"realitati rurale"

In cadrul emisiunii Agro Tv, Directorul Executiv APP, Alina Cretu povesteste despre evolutia Campionatului Fermierilor.

Etapa de la Timisoara s-a desfasurat fara public. Cum s-au simtit jucatorii, care au fost rezultatele meciurilor si cine merge in urmatoarea etapa a Campionatului sunt intrebari la care gasiti raspuns in aceasta emisiune.

A 2-a etapa a C.N.F.F. la iasi

Campionatul fermierilor la iasi

Dacă n-ai fost alături de noi în etapa din grupe din Iași, Campionatul Național de Fotbal al Fermierilor a surprins câteva din momentele palpitante de pe teren. Lăsăm imaginile să vorbească pentru noi!

“M-am simtit fotbalist!”

Când vremea ține cu tine, când fermierii dau dovadă de curaj și pasiune pentru fotbal, când oamenii privesc și își susțin echipa favorită… când este o competiție sportivă, spectacolul este de nedescris!

Rezultatele meciurilor din slobozia

Transmisie live, fotografi profesioniști, arbitri oficiali, echipamente personalizate, 6 jucători pe teren, maxim 3 rezerve, toate sub privirea comentatorului sportiv Dorin Chiotea care este alături de noi în fiecare etapă a Campionatului Național de Fotbal al Fermierilor!

Prima etapa a CNFF la slobozia

Campionatul fermierilor a inceput deja,  la Slobozia fiind organizata prima etapa. Sa vedem care au fost rezultatele:  Spartanii au mancat bataie cu 1 la 2, de la  Elsit. A doua confruntare intre Ialomita si AgroChirnogi s-a terminat cu Victoria celor de la Chirnogi, 3-2. A urmat la firul ierbii meciul dintre   AgroRacman cu Maria group, scorul etapei 11 la 1, pt cei de la Maria, iar meciul dintre Sopema si Orezu s-a terminat 6 la 1.

Dupa care invingatorii au jucat intre ei, cu urmatoarele rezultate Agro Chirnogi i-a infrant pe cei de la Elsit cu 7 la 1, dupa care Maria Group a facut 8 la 0, cu Sopema.

Miza competitiei- multa miscare  si buna dispozitie, dar nici partea materiala nu este de lepadat- invingatorii vor primi bilete la unul din meciurile EURO 2020, de pe Arena Nationala.

Campionatul National de Fotbal al Fermierilor

A fost suspans, au fost emotii, au fost aplauze, a fost un eveniment pe cinste! Dar cel mai important este ca fiecare echipa inscrisa in Campionat stie acum cu cine se intalneste in grupe! Sa fie spectacol!!! ⚽

Hai fermierii

Anul acesta, microbisti sau nu , toti stim – Campionatul European de Fotbal vine la Bucuresti. In acest context, la cererea mai multor membrii din Asociatia Producatorilor de Porumb din Romania,  dar si a partenerilor care vor sa se implice in comunitatile locale, s-a lansat: „Campionatul National de Fotbal al Fermierilor”

Close Menu